• 9849-xxx-xxx
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Uncategorized
Thuja

Thuja

Det vestlige livets træ Thuja er også kendt under det latinske navn Thuja occidentalis ‘Emerald’. Disse livstræer er især populære hækbomber på grund af deres kompakte vækst og smukke udseende. Du vil se hække af Thuja Emerald i mange haver og parker. Dette vestlige livs træ har sit navn på grund af skalaens smaragdgrønne farve. Og det pæne er, at hækplanten bevarer den smukke grønne farve hver sæson.

Forskel mellem Thuja Emerald og andre livets træer

Sammenlignet med andre livstræer vokser Thuja Emerald lidt langsommere, ca. 20 cm. Per år. Dette giver dig mulighed for at beskære en gang om året, helst om efteråret og i overskyet vejr. Beskær ikke til det gamle træ, så træet vokser ikke længere. En forskel med andre livstræer er skalaens position: i det vestlige livs smaragdtræ er disse ikke alle vandrette eller lodrette, men roteres også i forhold til hinanden. Dette giver dette hæk træ et lidt fyldigere udseende end for eksempel Thuja Brabant eller Thuja Martin.

Egenskaberne for Thuja Emerald

Thuja Emerald er lidt krævende. Al jord er god, men dette livets træ tolererer ikke et meget skyggefuldt sted og meget tør jord. Derudover kan denne smaragdgrønne prøve slå et slag under livets træ og er hård. Der vokser ikke blomster eller bær på livets træ, men runde kegler gør det. Disse små runde kugler indeholder frøene fra hækplanten.

Emerald Tree of Life er velegnet til at skabe hække fra ca. 1 m til ikke mindre end 6 m i højden. Med hensyn til bredde er maksimumet 1 m. Leder du efter en hækplante, som du kan skabe en lav og bred hæk med? Måske er Otto Luyken-lageret, en barlindhæk eller buksbomhæk til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *